6. december 2019

Priser

Vi hos West Coast Helicopters har gjort det nemt for jer! nedenfor kan i selv vælge den tur i ønsker. På alle ture er der mulighed for at være op til 3 personer pr. tur. dog kan der være en begrænsning på vægten af passagerne.

 

Esbjerg

Vores tur er rundt om Esbjerg, på vejen vil der være mulighed for at se Blue Water Stadion, midt byen, samt Esbjergs Varetegn Mennesket ved havet, også lokal kendt som ”De Hvide Mænd”.

Distance: ca. 25 km

Varighed: 25 min. hvoraf  ca. 10 min. er i luften.

Pris: 1500 DKK. Kun 500 kr pr. pers. v/3 pers. 

 

Varde

Vi sætter kursen mod Varde. På vejen vil der være mulighed for at se Alslev og Toftnæs. Turen går rundt om Varde by, så i får set hele byen fra oven. Hvis vejret er godt vil der på hjemturen være mulighed for at se Sig og Næsbjerg.

Distance: ca. 25 km

Varighed: 25 min. hvoraf ca. 10 min er i luften.

Pris: 1500 DKK. Kun 500 kr pr. pers. v/ 3 pers.

 

Fanø

På denne tur flyver vi ind over Esbjerg med kurs mod Fanø. vi flyver ned langs øst siden af Fanø hvor der er mulighed for at se Esbjerg fra vand siden, samt overflyvning af Nordby og færgelejet. Vi vender om ved Sønderho og flyver op langs Fanø’s vestkyst og derefter går turen tilbage over Esbjerg for landing.

Distance: ca. 60 km

Varighed: 35 min. hvoraf ca. 20 min. er i luften.

Pris: 2500 DKK. Kun 833 kr pr. pers. v/ 3 pers.

 

Blåvandshuk Fyr incl. Esbjerg – Fanø – Vejers – Henne – Varde

Blåvandshuk turen starter med en overflyvning af Esbjerg, derefter rammer vi den nordlige del af Fanø hvorfra vi krydser over indsejlingen til Skallingen og fortsætter op langs Vestkysten op til Blåvandshuk Fyr. Herefter vil vi overflyve Vejers op til Henne, inden vi sætter kursen tilbage mod Varde og til sidst landing i Esbjerg.

Distance: ca. 90 km

Varighed: 50 min. hvoraf ca. 35 min. er i luften

Pris: 4000 DKK. Kun 1333 kr pr. pers. v/ 3 pers.

 

Lille Ø-hop incl. Ribe – Mandø – Fanø – Esbjerg

Vil i se nogle af Vestkystens øer fra oven, så er det den lille Ø-hop tur i skal på. Vi letter fra Esbjerg, sætter kursen mod Ribe hvor der på vejen er mulighed for at se Bramming fra luften. Fra Ribe ændre vi kursen mod Mandø, hvorefter vi krydser vandet til Fanø og flyver op langs kysten inden vi lander i Esbjerg igen.

Distance: ca. 90. km

Varighed: 50 min. hvoraf ca. 35 min. er i luften.

Pris: 4000 DKK. Kun 1333 kr pr. pers. v/ 3 pers.

 

Stor Ø-hop incl. Ribe – Skærbæk – Rømø – Mandø – Fanø – Esbjerg

Skal det være en helt speciel tur, så er det den store ø-hop tur i skal vælge. Som på den lille ø-hop, så starter vi i Esbjerg og flyver mod Ribe, vi fortsætter videre helt ned til Skærbæk inden vi laver et drej ud mod kysten for at komme til Rømø. Her starter ø-hoppene, vi lægger ud med Rømø, hopper videre til Mandø, og til sidst Fanø. vi forsætter op langs kysten inden vi til sidst tager sidste spring tilbage til Esbjerg.

Distance: ca. 120 km

Varighed: 65 min. Hvoraf ca 50 min. er i luften.

Pris: 5000 DKK. Kun 1666 kr pr. pers. v/3 personer

 

Konfirmation – Bryllup – Polter Abend – Fest – Anden begivenhed

Vi kan altid være behjælpelige med en helikopter til jeres event. Vi skræddersyer et tilbud, der lige præcis passer til jer. Ring gerne hvis i har spørgsmål eller ønsker et helt uforpligtende tilbud